COVID. Încă trei cazuri de vindecare în Botoșani. Printre acestea, o femeie de 69 de ani și una de 73

COVID. Încă trei cazuri de vindecare în Botoșani. Printre acestea, o femeie de 69 de ani și una de 73

Până marți, 14 aprilie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Botoșani, dintre cele 200 de persoane testate pozitiv cu Covid-19, cinci au fost declarate vindecate.

Ultimele trei cazuri de însănătoșire sunt o femeie de 69 de ani, o femeie de 73 de ani și o alta de 42 de ani.

Totodată, în rândul botoșănenilor infectați cu coronavirus, s-au înregistrat șapte decese, ultimele trei fiind cel al unei femei de 68 de ani, al unui bărbat de 68 de ani și al unui pacient de 74 de ani.

Până la această oră, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.879 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.051 au fost declarate vindecate și externate. Alte 346 au decedat.

În Botoșani, în carantină instituționalizată sunt 469 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
100

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
228

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
163

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...