Concert caritabil în a doua zi de Paști, pentru ajutorarea unei familii greu încercate de viață

Concert caritabil în a doua zi de Paști, pentru ajutorarea unei familii greu încercate de viață

În a doua zi de Paști, începând cu ora 12:00, în centrul comunei Santa Mare, va avea loc un spectacol caritabil, pentru a ajuta o familie greu încercată de viață.

Este vorba despre familia Irimia, din Santa Mare, care, în prezent, locuiește într-o căsuță aflată într-o stare avansată de degradare.

Potrivit publicației curierulsatelor.ro, tatăl Irimia își crește singur cei trei copii, după ce soția sa a fost răpusă de o boală cumplită. Fiii lui suferă, de altfel, de afecțiuni medicale.

Din aceste motive, Cătălin Chiorescu, un antreprenor din Botoșani, a decis să nu rămână indiferent față de acest caz social și a organizat, alături de alți oameni cu suflet mare, un concert caritabil chiar în a doua zi de Paști.

„Va fi un eveniment mare, cu mulți artiști care au acceptat invitația și care ne vor fi alături, vom avea scenă, sonorizare și lumini profesionale, pentru că ni s-a alăturat și Marius Honceriu cu toate echipamentele pe care le are. Vor participa mulți oameni importanți din județ care vor pune umărul să ne îndeplinim visul. Sunt convins 100% că familia va avea o casă nouă. Toți politicienii din județ vor primi invitație la eveniment, indiferent de culoarea politică. Toți copiii vor primi gratis dulciuri, vată de zahăr, baloane și toți participanții vor primi sarmale și mici, totul gratis. Fiecare va pune umărul cu ce poate, 1 leu, un gând, orice să îndeplinim un vis”, a declarat pentru curierulsatelor.ro Cătălin Chiorescu.

Artiștii care vor urca pe scenă să încânte spectatorii cu muzică bună sunt Liliana Savin, Carmen Cornaci, Roxana Cozma, Marian Moroșanu, Vasilica Penciuc, Mariana Ichim Hodan, Ionuț Pavel, Tania Romaniuc, Anastasia Cazacu, Bedreagă Marius și Grupul Vocal „Gheorghe Mitoceanu”, Fanfara de la „Buninți” și grupul de dans G-Power.

Spectacolul va fi prezentat de Andreea Ursu, președinta Asociației „Ridică-te și Umblă” – Filiala din Botoșani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
934

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1350

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
621

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...