Concentratoare de oxigen, achiziționate de Vlad Plăcintă pentru spitalele din Botoșani

Concentratoare de oxigen, achiziționate de Vlad Plăcintă pentru spitalele din Botoșani

Coordonatorul Asociației „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă, a cumpărat 30 de concentratoare de oxigen, de 10 litri, pe care le va dona spitalelor din Botoșani, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

La începutul pandemiei, primul aparat RT-PCR pentru detectarea infecției cu SARS-COV-2 a fost donat chiar de Vlad Plăcintă, iar în valul patru al pandemiei acesta oferă încă o „gură de oxigen” unităților sanitare sufocate de bolnavi Covid-19.

„Am câteva zile de când urmăresc situația din spitalele din județul Botoșani. Tot mai mulți oameni se află internați în secțiile COVID-19. Din păcate, este nevoie în continuare de oxigen și de sprijinul nostru, al tuturor”, a afirmat acesta.

Aparatele de oxigen vor ajunge la Botoșani până la finalul acestei săptămâni, acestea ridicându-se la o sumă totală de 193.500 de lei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
662

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1062

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...