Cercetări demarate de polițiști în cazul unui bărbat care a săvârșit trei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

Cercetări demarate de polițiști în cazul unui bărbat care a săvârșit trei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, braconaj, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 12 februarie 2023, un bărbat de 52 de ani, în timp ce se afla pe un teren extravilan, din comuna Cristești, ar fi executat trei focuri cu o armă de vânătoare, înspre un animal de câmp.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că arma respectivă nu era înregistrată, iar bărbatul nu deținea documente legale pentru deținerea și utilizarea acesteia. Atât arma, cât și două cartușe au fost ridicate în vederea examinării”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
683

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1085

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
632

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...