Cauți de lucru? AJOFM Botoșani face publice posturile vacante!

Aproape 700 de locuri de muncă vacante în această săptămână, aflate la dispoziția botoșănenilor care caută de lucru. 

Cauți de lucru? AJOFM Botoșani face publice posturile vacante!

Pentru șomerii cu studii superioare, la căutare sunt inginerii, dar și specialiștii din domeniul medical. Astfel, sunt scoase la concurs posturi de medic, asistent medical generalist, farmacist, asistent medical laborator. 

În învățământ sunt disponibile posturi de profesor, consilier școlar, laborant, mediator școlar. 

De asemenea, Nova Apaserv angajează un manager de proiect cu o vechime de minimum 5 ani, salariul fiind, însă, minim pe economie. 

Un salariu atractiv - 3965 - anunță Primăria Municipiului Botoșani, pentru un post de consilier superior, în timp ce un inspector de specialitate în administrația publică va primi, la Primăria Răchiți, un salariu de 2913 lei. 

Un salariu asemănător este și pentru un post de referent de specialitate în administrația publică, dar și la Centrul Județean pentru Conservarea și promovarea Culturii Tradiționale (2291 lei). 

Biblioteca Județeană Mihai Eminescu caută un bibliotecar cu studii superioare (2291 lei), iar Colegiul Economic angajează un administrator financiar, cu salariul lunar de 2565 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
242

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
221

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
318

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...