Carol, băiețelul căzut de la etaj, este în stare gravă la spital. Părinții acestuia îi cer ajutorul lui Raed Arafat

Carol, băiețelul căzut de la etaj, este în stare gravă la spital. Părinții acestuia îi cer ajutorul lui Raed Arafat

Carol, băiețelul de doar doi ani, care a căzut de la etajul trei, se află în comă la spital.

Părinții micuțului cer ajutorul tuturor celor care i-ar putea ajuta. Aceștia îi cer sprijinul și lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne din România, pentru ca minorul să poată fi tratat la o clinică specializată.

„Carol Ari Constantinescu are nevoie de ajutorul vostru să îi aducem la cunoștință domnului ministru Raed Arafat să ne sprijine să îl ducem pe Carol la o clinică specializată. El ar avea nevoie de transport și de un loc unde oamenii sunt specializați sau să vină o echipă specializată la el, dacă transportul nu se poate. Are traume neurologice grave. Doctorii de la Botoșani fac tot posibilul, dar nu au chiar cele mai bune facilități”, este mesajul părinților lui Carol.

Evenimentul s-a produs în cursul zilei de miercuri, la orele amiezii. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-a urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

După producerea evenimentului la fața locului a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de poliție.

În urma cercetărilor oamenilor legii, s-a constatat faptul că în locuință se aflau trei adulți, printre care și părinții lui Carol.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
892

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8916

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...