„Caravana faptelor bune” va ajunge la zeci de bătrâni, din județul Botoșani, rămași singuri și bolnavi

„Caravana faptelor bune” va ajunge la zeci de bătrâni, din județul Botoșani, rămași singuri și bolnavi

Zeci de bătrâni din satele Nordice ale județului Botoșani sunt neglijați și trăiesc în condiții grele, neavând pe nimeni care să le ofere o mână de ajutor sau măcar o vorbă bună.

Chiar dacă pentru mulți vârstnici această perioadă de pensionare este una de odihnă, pentru unii, în special cei din mediul rural, se dovedește a fi o perioadă grea. Nu au sprijin, familie și nici din punct de vedere financiar nu stau prea bine.

„Caravana faptelor bune”, o campanie inițiată de reprezentanții și voluntarii Asociației „Grup Civic”, va ajunge, în următoarea perioadă, la 20 de bunici din comuna Ripiceni.

„Deși toate produsele se scumpesc, am decis să mergem cu această caravană la 20 de bătrâni vulnerabili din comuna Ripiceni”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Din aceste motive, Daniel Câșlariu face un apel la toți oamenii binevoitori, care doresc să doneze pentru acești bunici.

„Fac un apel la bunătatea dumneavoastră cu speranța că și de data asta o să putem aduce un strop de fericire împreună. Este nevoie de pâine, cartofi, ulei, zahăr, orez, ceapă, făină de porumb/grâu, conserve sau orice aliment de bază, neperisabil. Ei sunt bătrânii noștri, ce după o viață de muncă au rămas singuri și bolnavi, fără niciun suflet cald lângă ei”, a adăugat acesta.

Toți cei care doresc să ajute în orice fel bunicii din satele Botoșaniului pot face donații în conturile deschise de Asociație sau chiar să ia direct legătura cu Daniel Câșlariu, pentru a dona produsele achiziționate.

IBAN-ul contului curent în LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent în EURO deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent în GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22. Trebuie specificat „BĂTRÂNI".

Număr de telefon: +40 (759) 362 916.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
318

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
339

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
458

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...