„Caravana faptelor bune” va ajunge la zeci de bătrâni, din județul Botoșani, rămași singuri și bolnavi

„Caravana faptelor bune” va ajunge la zeci de bătrâni, din județul Botoșani, rămași singuri și bolnavi

Zeci de bătrâni din satele Nordice ale județului Botoșani sunt neglijați și trăiesc în condiții grele, neavând pe nimeni care să le ofere o mână de ajutor sau măcar o vorbă bună.

Chiar dacă pentru mulți vârstnici această perioadă de pensionare este una de odihnă, pentru unii, în special cei din mediul rural, se dovedește a fi o perioadă grea. Nu au sprijin, familie și nici din punct de vedere financiar nu stau prea bine.

„Caravana faptelor bune”, o campanie inițiată de reprezentanții și voluntarii Asociației „Grup Civic”, va ajunge, în următoarea perioadă, la 20 de bunici din comuna Ripiceni.

„Deși toate produsele se scumpesc, am decis să mergem cu această caravană la 20 de bătrâni vulnerabili din comuna Ripiceni”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Din aceste motive, Daniel Câșlariu face un apel la toți oamenii binevoitori, care doresc să doneze pentru acești bunici.

„Fac un apel la bunătatea dumneavoastră cu speranța că și de data asta o să putem aduce un strop de fericire împreună. Este nevoie de pâine, cartofi, ulei, zahăr, orez, ceapă, făină de porumb/grâu, conserve sau orice aliment de bază, neperisabil. Ei sunt bătrânii noștri, ce după o viață de muncă au rămas singuri și bolnavi, fără niciun suflet cald lângă ei”, a adăugat acesta.

Toți cei care doresc să ajute în orice fel bunicii din satele Botoșaniului pot face donații în conturile deschise de Asociație sau chiar să ia direct legătura cu Daniel Câșlariu, pentru a dona produsele achiziționate.

IBAN-ul contului curent în LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent în EURO deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent în GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22. Trebuie specificat „BĂTRÂNI".

Număr de telefon: +40 (759) 362 916.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
112

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
402

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
790

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...