Campania „Cei trei Arlechini”, inițiată pentru a veni în sprijinul unei tinere mame

Campania „Cei trei Arlechini”, inițiată pentru a veni în sprijinul unei tinere mame

Asociația „Arlechino Moldova” vine în sprijinul familiilor greu încercate de soartă prin campanii umanitare, la care se pot ralia toți oamenii cu suflet mare.

Acum, înainte de Nașterea Domnului a fost inițiată Campania „Cei trei Arlechini”, ce vine cu o poveste despre o familie necăjită.

Este vorba despre o tânără mamă, Simona, care are singură grijă de cei trei copilași pe nume Andrei, Mario și Denis. Aceștia locuiesc într-o căsuță din Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani.

„Dorim să tragem un semnal de alarmă asupra situației din zonă. Copiii nu sunt vinovați pentru ce se întâmplă acolo, trebuie să vadă că se poate și altfel”, au declarat reprezentanții Asociației „Arlechino Moldova”.

Singurul lor venit este alocația copiilor, mama fiind casnică și neavând niciun altfel de ajutor.

„Cel mare poartă pe umeri grija fraților mai mici și are deja o privire matură. Cel mijlociu zâmbește șotios, ca și cum ar plănui următoarea lui năzbâtie. Iar cel mic e curios de tot ce se întâmplă în jurul lui, privind cu ochii lui mari și inocenți minunile unei vieți încă nedescoperite. Chiar dacă cei patru nu sunt personaje dintr-o poveste, ei merită să aibă parte de un Crăciun de poveste. Pentru că este sărbătoarea când faptele bune unesc oamenii și îi transformă în ajutoarele lui Moș Crăciun! Donează și tu pentru cei trei arlechini și ajută-l pe Moșul să ajungă pe meleaguri lipsite de șansă”, adaugă aceștia.

Toți cei care doresc să ajute familia pot dona accesând următorul link https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=EUYBY5C9FQZQN&fbclid=IwAR21txBO4CiVR3Z9jqOkbdILnDLyG-jCkurY_7caYmpD2M0Ht0DywR8AAzg



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1127

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9679

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1305

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...