Bucurii aduse de pompierii botoșăneni unor copii încercați de viață (foto, video)

Dorințele micuților au devenit realitate datorită salvatorilor cu inimă mare. 

Bucurii aduse de pompierii botoșăneni unor copii încercați de viață (foto, video)

Dacă aș avea o sobă nouă să-mi fie cald la iarnă și niște haine, aș fi fericită”, visa cu ochii deschiși, Sabina, o fetiță de 9 ani, din localitatea Șendriceni.

Își imagina acel moment când se va aduna cu cei trei frați ai ei în jurul sobei noi, sub lumina jucăușă a flăcărilor, și vor petrece clipe magice împreună. Cea veche e plină de găuri și scoate mult fum, iar nopțile sunt din ce în ce mai reci.

Știe că mai e mult până la Crăciun, dar crede în minuni și a rostit dorința cu o convingere mai mare ca niciodată, plină de speranță și emoție.

Gândurile ei au ajuns la pompierii botoșăneni. Știu cât este de greu să-ți petreci iernile în frig, dar și cât este de periculos să te încălzești cu o sobă care ar fi trebuit reparată sau schimbată de mult.

„Oamenii sunt cei care fac minunile posibile, iar noi trebuie să ajutăm această fetiță”, au spus pompierii când au aflat povestea Sabinei Gabriela. Așa că au încercat să afle cât mai multe lucruri despre ea. Fetița iubește fotbalul. Este portarul unei echipe de fotbal și ar avea nevoie de un echipament special. Nu a îndrăznit să îl ceară pentru că altele sunt lucrurile care îi lipsesc familiei...

La așa o poveste, mulți dintre pompieri au fost impresionați și, în doar câteva zile, ceea ce era doar un vis a devenit realitate.

Au vizitat-o, astăzi, și i-au făcut cea mai mare bucurie. Nu se aștepta ca cineva să le sară în ajutor, iar ochii li s-au umplut de lacrimi. Iarna aceasta va fi una călduroasă în casa lor, iar la următoarea partidă de fotbal va purta și echipamentul de portar la care doar visa.

Au lăsat întreaga familie lângă noua sobă, să se bucure și de celelalte daruri primite.

Această poveste ne învață că uneori, visurile noastre se pot împlini în cele mai neașteptate moduri, iar darurile primite cu inima deschisă pot aduce bucurie și căldură în viața noastră.












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
276

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
230

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
71

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...