Botoșani: O fată de 16 ani a fost abuzată sexual de muncitorul angajat de tatăl ei să pună gresie și faianță în casă!

Un tânăr din județul Botoșani, tocmit să facă niște lucrări de construcție la casa unui bărbat, a profitat de faptul că fiica acestuia, o adolescentă de 16 ani, este în preajmă.

Botoșani: O fată de 16 ani a fost abuzată sexual de muncitorul angajat de tatăl ei să pună gresie și faianță în casă!

Beat fiind, ar fi abuzat-o sexual. Individul este acum în arest.

Fata de 16 ani este elevă în Botoșani, iar la sfârșit de săptămână se întoarce de la internat în comuna natală. Atunci, locuiește singură într-o anexă din gospodărie.

Alături este casa în construcție a tatălui ei. Suspectul fusese plătit să pună gresie și faianță într-o cameră. În ziua atacului, fata l-a găsit la muncă. Aflat sub influența alcoolului, tânărul de 34 de ani a abuzat-o sexual, deși fata s-a luptat cu el ca să se apere.

El s-a dus să pună gresia. Fata era acasă, în camera ei și trebuia să supravegheze.

Cât ne costă incompetența ASF: fiecare șofer plătește suplimentar 132 de lei la RCA, iar o firmă achită în plus 257 de lei, din cauza falimentelor City și Euroins. Factura totală: 1,3 miliarde de euro

Părinții victimei sunt divorțați, iar mama fetei s-a recăsătorit într-un sat vecin. Imediat după agresiune, adolescenta a sunat-o să-i ceară ajutor, iar femeia a sesizat Poliția.

Localnică: „Ar fi abuzat la o fată, aici unde e începută casa și nu e gata. Ar fi pipăit-o. A venit mama cu tot cu poliția de acolo”.

Reporter: El e căsătorit?

Localnică: „Da, are doi copii”.

Suspectul a fost reținut inițial. Între timp, cei de la Asistența Socială locală s-au autosesizat pentru consilierea psihologică a elevei.

Felicia Rusu, asistență socială: „Locuia singură acum, tatăl a plecat în străinătate, nu ne-a informat, pleca și venea. Niciodată nu am fost informați că el pleca. Am făcut anchetă socială la divorțul părinților, anul trecut. Mama a părăsit domiciliu, fata nu a păstrat legătură cu mama o perioadă”.

Suspectul este cercetat sub control judiciar pentru agresiune sexuală.

Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
101

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
41

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
66

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...