Botoșănenii sunt așteptați la ediția a IV-a a „Crosului pentru sănătate”

Botoșănenii sunt așteptați la ediția a IV-a a „Crosului pentru sănătate”

Pe 4 septembrie, începând cu ora 10:00, botoșănenii sunt așteptați să se alinieze la linia de start a celei de a IV-a ediții a „Crosului pentru sănătate”. Evenimentul caritabil este organizat de către Asociația „Ridică-te și Umblă” – Filiala din Botoșani, în colaborare cu Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Județean (CJ) din Botoșani.

Traseul va fi de la primărie până la Colegiul Național „A.T. Laurian” și înapoi către instituție. Scopul acestui eveniment este promovarea sănătății și că indiferent de vârstă sau dizabilitate putem face sport.

Nu este impusă limită de vârstă sau de statut social, oricine putând participa. Cei care vor câștiga vor avea parte de premii surpriză.

Startul se va da în funcție de participanți, iar cel al copiilor va fi dat de Mirela Rotărescu. Detalii despre participare și eveniment pot fi obținute de la Andreea Ursu sau Mihai Mușcăliță.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1114

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9651

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...