Botoșănenii, invitați să se alăture campaniei umanitare „Ajută un bunic”

Botoșănenii, invitați să se alăture campaniei umanitare „Ajută un bunic”

În perioada 23 aprilie – 9 mai 2021 va avea loc cea de-a doua campanie umanitară „Ajută un bunic”, inițiată de polițista de frontieră din Dorohoi, Simona Elena Șuhan.

Anul trecut, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, voluntarii implicați în proiect au reușit să distribuie peste 2000 de pachete cu alimente vârstnicilor din județul Botoșani aflați în situații deosebite.

Inițiatoarea campaniei dorește să continue și anul acesta tradiția, iar prin implicarea comunității speră că va ajunge la un număr cât mare de vârstnici cu o situație financiară precară dar și copii proveniți din familii defavorizate.

Campania din acest an constă în strângerea de alimente neperisabile, produse de igienă, articole de îmbrăcăminte, dulciuri sau jucării care vor ajunge la persoanele nevoiașe din județul nostru.

„Poți face un pachet recomandat, alimente neperisabile care sa conțină (orez, ulei, făina porumb, făina grâu, zahăr, paste, bulion, fasole conserve carne, paste sau pateu, cozonac, rulade, prăjituri, dulciuri etc și produse igienă (săpun, șampon, gel de dus, periuță și pastă de dinți, detergent rufe), pampers adulți sau ce consideri tu necesar pentru ei. Fructele, iaurturi, preparate și carnea se pun separat.

Se pot dona și haine, jucării sau dulciuri pentru copilași, cu condiția să etichetați pachetul cu vârsta și sexul copilului.

Exemplu( femeie M-L sau fetiță 5 ani).

Vom ajunge și la familii nevoiașe cu copilași”, este mesajul transmis de Simona Elena.

Persoanele care vor să se implice în această campanie pot lăsa pachetele în locații puse la dispoziție în Botoșani, Dorohoi și Darabani:

Dorohoi:

- Magazin Diana Effect, bulevardul Victoriei din orașul Dorohoi, persoană de contact - Daniela Grosu,  telefon 0740.629.763

- Magazin Amanet, Schimb Valutar, de la Blocul Turn din Dorohoi, persoană de  contact - Paula Apetrei, telefon 0758.876.176.

Botoșani:

- Magazin Street Food ( Fast Food), orașul Botoșani, vis a vis de Stadion, Calea Națională, persoana de contact – Daniela, telefon  0748.512.498

Darabani:

- Magazin Piese Auto Andrei Pintoiu  Darabani, strada Principala, aproape intersecție oglinzi, telefon 0749.070.007.

„Dacă nu aveți transport ne deplasăm noi după pachetele sau căutam soluții. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0757.139.794. Noi ne vom ocupa și de cumpărarea pâinii, cozonaci, mâncare calda și a acestor pachete recomandate pentru bunici”, a completat Simina Elena.

Persoanele interesate pot dona după posibilități, în conturile Asociației Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania:

RO06BTRLRONCRT0587762901  RON  

RO53BTRLEURCRT0587762901   EURO

SWIFT: BTRLRO22 cu mențiunea BUNIC

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0757.139.794 (Simona Elena Șuhan).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Muzeul Județean Botoșani organizează, sâmbătă, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor

Vineri, 11 Iunie 2021
298

Muzeul Judeţean Botoşani organizează sâmbătă, 12 iunie 2021, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor.Evenimentul cultural se înscrie în cadrul celui organizat anual la nivel e...

Minor reținut pentru complicitate la înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Vineri, 11 Iunie 2021
430

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la înșelăciune și o infracțiune de înșelăciune, la data de 10 i...

Elevii de clasa a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziului

Vineri, 11 Iunie 2021
229

Elevii de clasa a VIII-a termină, vineri, cursurile ciclului gimnazial, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Înscrierile pentru susţinerea Evaluării Naţionale au început pe...