Botoșăneanca Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice

Botoșăneanca Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice

Campioană Olimpică în 2021, după ce a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de colega ei din barca de dublu vâsle feminin (W2-), Simona Radiș se implică în această perioadă în mai multe campanii umanitare.

 Una dintre acestea este realizată în colaborare cu Asociația Kinetobebe, care, din 2009, pune la dispoziția copiilor cu deficiențe neurologice programe de recuperare pediatrică și terapii complexe.

Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie 2021, ora 18:00, la Horeca School din București. Va fi a 8-a ediție a acestui eveniment în cadrul căruia invitații vor găti împreună, vor socializa, vor lega prietenii, se vor bucura de surprize, dar vor și face donații pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe.

Cu această ocazie, Simona Radiș a scos la licitație, pe contul de Instagram și Facebook al Federației Române de Canotaj, un tricou de antrenament cu autograf. Doritorii pot licita în comentarii, iar persoana care va oferi suma cea mai mare, va câștiga acest tricou. Câștigătorul poate primi tricoul direct de la Simona Radiș în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraș și nu poate ajunge.

„Sunt foarte bucuroasă că mă pot alătura Asociației Kinetobebe în aceste demersuri extraordinare. Ei sunt niște oameni extrem de implicați care dezvoltă proiecte deosebite în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice. Copii care au într-adevăr nevoie de sprijin, de terapii complexe și programe de recuperare extrem de costisitoare pe care majoritatea părinților nu și le-ar putea altfel permite. Am scos la licitație un tricou de antremanent, cu autograful meu, și sper că oamenii vor fi alături de mine și vor licita pentru o cauză bună”, a declarat Simona Radiș.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani - CSU Galați 39-29! Victorie la scor în fața unei rivale

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
63

CSM Botoșani s-a impus în duelul cu CSU Galați din etapa a șasea a Diviziei A. Formația pregătită de Florin Ciubotariu a făcut un meci excelent și a controlat autoritar partida....

CS Mioveni - FC Botoşani 1-1!Al patrulea egal consecutiv

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
155

FC Botoșani a remizat cu CS Mioveni. Formația locală a reușit să înscrie abia în minutul 91, după ce, cu două minute mai devreme, au ratat o lovitură de la 11 metri.Iată...

O biserică din Botoşani oferă gratuit mere, pe care preotul şi voluntarii le-au cules dintr-o livadă

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
747

O biserică din Botoşani oferă mere gratuite tuturor credincioşilor care trec prin faţa lăcaşului de cult, pe care preotul şi mai mulţi voluntari le-au cules dintr-o livadă de la marginea mun...