Botoșăneancă prinsă într-o piață din Suceava în timp ce oferea spre vânzare haine contrafăcute

Botoșăneancă prinsă într-o piață din Suceava în timp ce oferea spre vânzare haine contrafăcute

O femeie, în vârstă de 46 de ani, din județul Botoșani, a fost surprinsă, duminică, de polițiști în Piața Verești din Suceava în timp ce oferea spre comercializare haine contrafăcute.

Situația a fost constatată în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în piața agroalimentară anterior menționată.  

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, și un bărbat de 38 de ani a fost prins în timp vindea obiecte vestimentare inscripționate cu mărci cunoscute fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”. Bunurile în valoare de 7.900 de lei au fost confiscate de oamenii legii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1202

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
491

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
304

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...