Botoșănean mort departe de casă, avea 54 de ani. ”Un băiat bun cu suflet mare!” / ”A dispărut o parte din tinerețea mea!”

Vestea plecării la cele veșnice a lui Dănuț i-a îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut. Avea 54 de ani și locuia de ani buni în Atena.

Botoșănean mort departe de casă, avea 54 de ani. ”Un băiat bun cu suflet mare!” / ”A dispărut o parte din tinerețea mea!”

Dănuț Stoica, originar din Dorohoi, era ”un băiat cu suflet mare”, care își surprindea mereu prietenii cu buna dispoziție și cu cântecele pe care le cânta la chitară.

 

”Nu se poate, nu e corect. A dispărut o parte din tinerețea mea. Drum bun printre îngeri, Dănuț”, a transmis unul dintre cei care l-au cunoscut.

Un vechi prieten din Dorohoi a mărturisit că Dănuț, cel ”distractiv și glumeț”, era un mare iubitor de oameni.   

”A decedat colegul și bunul meu prieten Stoica Dănuț, din Grecia, un băiat bun cu suflet mare, distractiv, glumeț. Ne vizitam, mâncam împreună, la el, la mine, făceam bairamuri faine, mergeam noaptea cu gașca cu chitara, cântam, mergeam la mai toate spectacolele din Dorohoi. Un bun dansator, nu-mi vine să cred că te-ai dus la numai 54 de ani, Dane. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

”Dumnezeu să îl odihnească în pace! Un om minunat”, a scris un alt cunoscut.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
41

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
28

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...