Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

Botoșănean dispărut fără urmă de câteva zile

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Ghireni, comuna Coțușca, a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au fost anunțați de dispariție în cursul zilei de sâmbătă, când concubina bărbatului, Virginia Chiriac, a sunat la 112 și a povestit că Trăian Prodan a plecat de la locuința comună în după-amiaza zilei de 25 martie a.c., iar de atunci nu a mai revenit.

În cursul zilei de luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat și ajutorul populației.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, în momentul dispariției bărbatul era îmbăcat cu un palton de culoare albastru închis, pantaloni albaștri, pe cap avea o căciulă de blană cu urechi, de culoare neagră și era încălțat cu galoși negri din cauciuc.

Conform semnalmentelor, bărbatul ar avea o înălțime de circa 1,85 metri, o greutate de aproximativ 70 kg, este șaten și are ochii căprui. Ca semn particular, el are o aluniță pe cap.

Persoanele care pot oferi informații sunt somate să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze 112.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
23

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
35

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
58

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...