Botoșănean cercetat, după ce a lovit un fermier din Suceava

Botoșănean cercetat, după ce a lovit un fermier din Suceava

Un bărbat de 37 de ani, din comuna botoșăneană Broscăuți, este cercetat de polițiști, după ce a lovit un sucevean de 42 de ani, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean din Suceava.

Conflictul a avut loc sâmbătă dimineață, când victima a mers la o fermă pe care o deține, în comuna Horodnic de Jos, iar pe un teren agricol din apropierea acesteia, a observat că botoșăneanul se afla cu o turmă de oi. Suceveanul i-ar fi cerut să plece de pe terenul său, dar botoșăneanul l-a lovit, suferind leziuni minore.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Aproape 80 de autovehicule blocate sau ridicate de Poliția Locală, în câteva zile

Joi, 20 Ianuarie 2022
137

Poliția Locală a desfășurat, în perioada 14-18 ianuarie a.c., o acțiune pe linia fluidizării circulației rutiere în municipiul Botoșani, soldată cu peste 90 sancțiuni contra...

O familie greu încercată are nevoie de ajutor. Un tânăr luptă cu boala pentru a-și crește copilul premiant, rămas fără mamă (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
470

O familie greu încercată, din comuna Ripiceni, are nevoie de ajutor. Un tânăr de 32 de ani luptă cu o boală cruntă pentru a-și crește fiul, rămas orfan de mamă în urmă cu c...

Polițiștii au recuperat prejudicii de 51 de milioane de lei în cadrul a peste 300 de dosare vizând infracțiuni economice (video)

Joi, 20 Ianuarie 2022
208

Peste 300 de dosare penale au fost deschise, în anul 2021, pentru fapte de criminalitate economică comise în județul Botoșani, prejudiciul recuperat în timpul cercetărilor depă...