Botoșănean anchetat pentru amenințări aduse fostei iubite

Botoșănean anchetat pentru amenințări aduse fostei iubite

Un bărbat de 51 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, este cercetat penal pentru amenințări aduse fostei concubine, o femeie din orașul Dolhasca, pe care a tot contactat-o telefonic vreme de o săptămână. Împotriva agresorului s-a emis și un ordin de restricție provizoriu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Suceava.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați pe 28 mai cu privire la presiunea pe care botoșăneanul ar fi exercitat-o asupra fostei iubite. Victima, în vârstă de 44 de ani, mamă a doi copii minori, le-a mărturisit anchetatorilor că relația dintre ea și agresor luase sfârșit în urmă cu două luni.

„Totodată, aceasta a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu de către poliție cu mențiunea că depune plângere penală față de fostul său concubin pentru infracțiunea de amenințare și că solicită trimiterea în judecată a acestuia”, precizează IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate, timp în care suspectului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 50 de metri față de victimă și cei doi copii ai acesteia, dar și să mai ia legătura cu vreuna dintre persoanele protejate de Poliție.

 

Spune-ne opinia ta