Bizar: Accidentati de o masina fara sofer!

Bizar: Accidentati de o masina fara sofer!

Două persoane au ajuns la spital după ce căruţa cu care se deplasau a fost lovită de o autoutilitară, la volanul acesteia neaflându-se, însă, nimeni! Accidentul rutier s-a produs pe o strada din Dorohoi.

În ziua de 5 martie, în jurul orei 13.00, A. Leon, de 41 de ani, din municipiul Dorohoi, conducător auto la o societate comercială, a parcat autoutilitara pe care lucra în curtea depozitului societăţii, terenul fiind în pantă.

Deoarece autovehiculul nu a fost asigurat corespunzător prin acţionarea frânei de ajutor, acesta s-a deplasat pe o distanţă de aproximativ 30 de metri, ajungând din incinta depozitului până pe strada Ştefan Airinei, unde a tamponat un vehicul cu tracţiune animală, care circula regulamentar pe drumul public.

"Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de vehicul şi a persoanei ce-l însoţea, respectiv T. Constantin, de 40 de ani, din municipiul Dorohoi, şi G. Gheorghe, de 34 de ani, din comuna Şendriceni, judeţul Botoşani. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul municipiului Dorohoi, unde au primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Atât conducătorul auto, cât şi conducătorul vehiculului hipo, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Conducătorului auto A. Leon i s-a reţinut permisul de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie, cu valabilitate 15 zile. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
25

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
151

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...