Biserica Romano-Catolică din Botoșani are nevoie de sprijin financiar pentru lucrările de restaurare. Puteți dona completând formularul 230

Biserica Romano-Catolică din Botoșani are nevoie de sprijin financiar pentru lucrările de restaurare. Puteți dona completând formularul 230

Preotul Petru Bișog, parohul Bisericii Romano – Catolice „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Botoșani, adresează credincioșilor rugămintea de a contribui la demersul de restaurare, întreținere și conservare a Bisericii, prin redirecționarea impozitului de 3,5 % din venit.

Peroanele interesate pot completa formularul-tip 230, iar banii vor fi direcționați către comunitatea romano-catolică din Botoșani

„Iubiți credincioși,

Dragi oameni de bunăvoință,

Și în acest an, la nivel parohial (și nu numai!) demarăm Proiectul:

SUSŢIN CU 3,5 % DIN IMPOZIT PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ BOTOȘANI.

Puteţi să ne susţineţi în acest mod în demersul de restaurare, întreținere și conservare a Bisericii romano-catolice ,,Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Botoșani”.

Fiecare salariat şi pensionar, care plăteşte impozit la stat, poate să direcţioneze 3,5 % din acest impozit prin completarea unui simplu formular - Cererea 230.

Conform Codului Fiscal, impozitul pe salariu sau pensie v-a fost deja reţinut în fiecare lună din anul 2020.

În cazul în care optaţi pentru ca din aceşti bani să fie direcționați 3,5 % către comunitatea romano-catolică din Botoșani, noi vă propunem să sprijiniţi proiectele Parohiei noastre. Decizia vă aparţine în totalitate.

Redirecţionarea procentului de 3,5 % din impozitul pe venit poate fi considerată o dovadă de responsabilitate socială, de spirit civic şi caritabil, pentru care vă mulțumim și vă asigurăm de rugăciunile noastre, pe care, neîncetat, le adresăm Domnului pentru toți binefăcătorii Bisericii romano-catolice din Botoșani.

Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi Cererea 230 cu datele dumneavoastră personale din cartea de identitate ( C.I) și să semnați Cererea 230, în partea de jos, (semnătură contribuabil), urmând ca Cererea 230 să fie depusă la Sediul ANAF sau să ne parvină nouă, la Parohie.

Formularul oficial al Cererii 230 îl puteți descărca dând click pe link-ul http://bisericabotosani.ro/YOUR%20SUPPORT.html (dând click pe fotografie).

Vă mulțumim!

Bunul Dumnezeu să răsplătească bunăvoința și generozitatea Dumneavoastră!”, este mesajul transmis de preotul Petru Bișăg.

 

Spune-ne opinia ta