Beție încheiată pe masa de operații

Beție încheiată pe masa de operații

Organele judiciare au făcut lumină în cazul bărbatului de 46 de ani, din comuna Viișoara, care a fost găsit sângerând, pe un teren extravilan, după o băută cu trei consăteni. Acesta a fost rănit ca urmare a mai multor căzături.

„În urma efectuării expertizei medico-legale s-a stabilit faptul că leziunea suferită de victimă și care a necesitat intervenție chirurgicală, ar fi putut fi cauzată de un obiect tăietor. Din verificările efectuate până în acest moment, a rezultat că victima, fiind în stare de ebrietate, a căzut pe un teren agricol, iar când s-a ridicat a realizat că sângerează în zona pieptului, însă, cu toate acestea, și-a continuat deplasarea până în momentul în care a căzut din nou, într-o zonă cu arbuști, unde a fost găsit de către fiul său”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Bărbatul nu depune plângere.

 

Spune-ne opinia ta