Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

Un bebeluș român, născut prematur într-o ambulanță din Italia, a decedat după numai patru zile de viață, lăsând un gol enorm în viața mamei sale și a tatălui său.

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

   Foto: rotalianul.com

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, era transportată din localitatea italiană Ceglie Messapica la spitalul Perrino din Brindisi, în regiunea Puglia.

Deși medicii au încercat să-i salveze viața, starea copilului a fost critică încă de la naștere. După ce a fost stabilizat, micuțul a fost transferat la secția de terapie intensivă neonatală (UTIN) a spitalului Vito Fazzi din Lecce.

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, bebelușul, pe care mama sa l-a numit Marius, a murit ieri, 18 septembrie 2024, după ce a luptat timp de patru zile pentru supraviețuire.

Mama sa, care se afla în a șasea lună de sarcină, a fost surprinsă de travaliu înainte de termen și a născut în ambulanță, în drum spre spital, scrie rotalianul.com.

Tragedia acestui caz a marcat profund personalul medical implicat, aceștia exprimându-și regretele pentru pierderea prematură a vieții micuțului Marius.

Autoritățile locale nu au oferit încă detalii suplimentare despre cauzele exacte ale complicațiilor, dar rămâne cert că nașterea prematură a jucat un rol crucial în deznodământul tragic al acestui caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...