Bărbatul de la volanul autocamionului răsturnat între Săveni și Ungureni era băut

Bărbatul de la volanul autocamionului răsturnat între Săveni și Ungureni era băut

La data de 23 iulie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești, au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul național DN 29, între localitățile Săveni și Ungureni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, un bărbat de 47 de ani, din comuna Drăgușeni, în timp ce se deplasa pe drumul național DN 29, dinspre orașul Săveni către municipiul Botoșani, în zona kilometrului 70, autospeciala de pompat beton a pătruns cu roțile din dreapta pe acostament, fapt pentru care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în impact cu un mal de pământ după care s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând circulația pe ambele sensuri.

În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a adăugat subinspector de poliție Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
691

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1073

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
468

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...