Bărbat săltat de poliție, după ce a cumpărat o armă ilegal din străinătate și a testat-o în curtea proprie

Bărbat săltat de poliție, după ce a cumpărat o armă ilegal din străinătate și a testat-o în curtea proprie

Joi, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Vorona și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din comuna Vorona.

Despre acesta, polițiștii aveau informații că ar fi procurat o armă neletală din străinătate, din categoria celor supuse autorizării, pe care ar fi introdus-o fraudulos în România și ar fi folosit-o, fără drept, executând două focuri de armă, în noaptea de marți spre miercuri, în curtea locuinței sale.

„Cu ocazia percheziției, la locația vizată a fost identificată arma neletală de tir sportiv și muniția aferentă, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și muniției, uz de armă fără drept și contrabandă calificată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
70

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
392

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
91

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...