Bărbat dus în cătușe la Psihiatrie, după ce și-a atacat soția cu un cuțit

Bărbat dus în cătușe la Psihiatrie, după ce și-a atacat soția cu un cuțit

Incident sângeros petrecut într-o familie din comuna Roma, din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 44 de ani a fost atacată cu un cuțit de către soț, duminică după-amiază.

Totul ar fi pornit de la contre verbale, iar bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a lovit-o pe femeie cu pumnul. A izbucnit o altercație, iar aceasta a ieșit în fața casei și a strigat după ajutor. Din urmă, bărbatul a prins-o și a tăiat-o pe femeie cu un cuțit, în zona unui picior, provocând o leziune severă. Vecinii au alertat poliția, la fața locului fiind dirijată și o ambulanță.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul a fost reținut și condus spre Secția de Psihiatrie. Se pare că agresorul se afla în stare de ebrietate.

„În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, urmând ca, în funcție de rezultatele cercetărilor, să fie propusă o soluție procedurală”, a spus Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta