Bărbat bănuit de furt, prins de un polițist aflat în timpul liber

Bărbat bănuit de furt, prins de un polițist aflat în timpul liber

Un bărbat de 48 de ani a fost prins în fapt când a sustras bani din mâna unei femei de 53 de ani, cu care efectua o operațiune de schimb monetar, miercuri, pe o stradă din municipiul Botoșani. Cel care a surprins fapta a fost un polițist aflat în timpul liber, informează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit acesteia, agentul, din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, de 35 de ani, a observat femeia, care striga după ajutor, spunând că i-au fost furați banii.

Colegul nostru a reușit să prindă persoana bănuită de faptă și să o imobilizeze până la sosirea echipajului de intervenție. Din verificări a rezultat faptul că i-a solicitat victimei să-i  schimbe o sumă de bani și, profitând de neatenția acesteia, i-a sustras 50 de lei din mână. Banii au fost recuperați de politiști și restituiți persoanei vătămate”, relatează Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca, în funcție de rezultatele cercetărilor, să se dispună măsuri.

 

Spune-ne opinia ta