Autoturisme trase pe dreapta de polițiști în cadrul unei razii. Au fost aplicate sancțiuni de 12.000 de lei (fotogalerie)

Autoturisme trase pe dreapta de polițiști în cadrul unei razii. Au fost aplicate sancțiuni de 12.000 de lei (fotogalerie)

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 și 3 au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani informează că, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 85 de persoane și controlate peste 70 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate 48 de testări cu aparatul alcooltest.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
453

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
385

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
290

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...