Autoturisme trase pe dreapta de polițiști în cadrul unei razii. Au fost aplicate sancțiuni de 12.000 de lei (fotogalerie)

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 și 3 au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani informează că, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 85 de persoane și controlate peste 70 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate 48 de testări cu aparatul alcooltest.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

Monday, 28 October 2024

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

Monday, 28 October 2024

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...