Autoturism de peste 50.000 de euro, furat din Italia și depistat la Botoșani (video)

Autoturism de peste 50.000 de euro, furat din Italia și depistat la Botoșani (video)

La finalul lunii martie, polițiștii de frontieră din Botoșani au descoperit și indisponibilizat un autoturism ce figura ca fiind furat din Italia.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au acționat în baza unor informații furnizate de statul Italian, cu privire la autoturismul furat. S-a acționat în zona de competență a județului, pentru a combate traficul de autovehicule furate.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism, fabricat în 2021, înmatriculat în Italia, condus de un cetățean român, domiciliat pe raza județului Botoșani.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mașinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autoritățile din Italia chiar în data de 31 martie 2022”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoșani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1309

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9799

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1312

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...