Aproximativ 80.000 de lei au fost strânși pentru profesorul internat în spital în urma unui infarct și a unui AVC (fotogalerie)

Aproximativ 80.000 de lei au fost strânși pentru profesorul internat în spital în urma unui infarct și a unui AVC (fotogalerie)

„Omul la nevoie se cunoaște”. Acest lucru l-au dovedit inspectorii școlari, directorii, cadrele didactice și personalul auxiliar din educația botoșăneană, care au sărit în ajutorul profesorului Luigi Ionescu, internat în spital în stare gravă.

Cadrul didactic a suferit un infarct și un accident vascular cerebral, iar costurile pentru recuperarea medicală au depășit, de mult timp, posibilitățile materiale ale familiei.

Din acest motiv, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a făcut un apel la colegii săi, pentru a-i ajuta familia acestuia. Astfel, au fost strânși din donații aproximativ 80.000 de lei.

„Sunt copleșit și de-a dreptul emoționat de mobilizarea excepțională de care au dat dovadă colegii mei, inspectori școlari, directori, cadre didactice sau personal auxiliar din unitățile de învățământ din județul Botoșani. S-a reușit strângerea unei sume de aproape 80.000 de lei în cadrul campaniei care-i este destinată profesorului Luigi Ionescu, de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi”. Domnul profesor a suferit un infarct și un accident vascular cerebral, iar costurile pentru recuperarea medicală au depășit, de mult timp, posibilitățile materiale ale familiei. Mă înclin în fața tuturor celor care au donat din puținul lor, pentru că iată, împreună am reușit să facem ceva care să conteze și să aducem bucurie în preajma Crăciunului pentru profesorul Luigi Ionescu, soția și fiicele sale”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

Personalul din învățământul botoșănean a dat dovadă de o solidaritate extraordinară în fața colegului lor aflat în suferință.  





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1116

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
570

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...