Apel umanitar! Un bărbat din Botoșani are nevoie urgentă de sânge

Apel umanitar! Un bărbat din Botoșani are nevoie urgentă de sânge

Un bărbat din județul Botoșani, internat pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU), are nevoie urgentă de sânge. 

Apelul disperat a fost făcut de către rudele acestuia, pe un grup de  Facebook. Gheorghe Cercel are grupa de sânge AB IV, iar donatorii pot avea orice grupă de sânge. 

Cetățenii care vor să îl ajute pot merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul reședință de județ și să specifice persoana pentru care donează. 

„Domnul Cercel Gheorghe, secția oncologie, Botoșani are nevoie urgentă de (grupa de sânge AB4), dar poate primi de la oricine. Cine poate ajuta, vă rog să specificați la Centrul de recoltare pentru cine donați. Mulțumesc!”, au scris rudele bărbatului pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Creștere de 10 lei pe zi pentru profesorii asistenți la Bacalaureat și Evaluarea Națională 2022. Suma este impozabilă

astăzi, 14:03
51

Sumele pe care cadrele didactice și auxiliare le primesc pentru participarea în comisiile de examene din acest an au fost aprobate prin Ordinul de ministru nr. 3.887 din 23 mai, scrie Antena3.r...

Polițist anchetat după ce a condus sub influența alcoolului și a produs un accident

astăzi, 10:21
268

Un agent de poliție, din județul Botoșani, este cercetat penal după ce ar fi produs un accident rutier pe fondul unei alcoolemii de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Agerpres.ro....

Tradiții de final de liceu, reluate cu stil şi artă de elevii de la Liceul de Artă și de la Colegiul „A.T. Laurian” (fotogalerie)

astăzi, 09:03
429

După trei ani în care absolvenţii claselor a XII-a nu s-au putut bucura de momentele unice ale finalului de liceu, în această primăvară tradiţiile au fost reluate cu mare bucurie. Cu...