Apel umanitar. O botoșăneancă apelează la sprijinul oamenilor pentru a-și salva fiica diagnosticată cu cancer: „Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul”

Apel umanitar. O botoșăneancă apelează la sprijinul oamenilor pentru a-și salva fiica diagnosticată cu cancer: „Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul”

O botoșăneancă apelează la bunătatea oamenilor, pentru a-și salva fiica diagnosticată cu cancer. Totul a pornit de la o durere de măsea și a ajuns la clipe de groază. Deși micuței Ecaterina i-a fost scoasă mandibula, cancerul s-a tot extins.

În momentul de față boala s-a extins la plămâni, măduva spinării și la oase. Mama copilei povestește că tot corpul o doare și nu suportă să fie atinsă de nimeni, nici măcar de cadrele medicale.

„Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul. Tot corpul o doare, nu suportă nici să o ating. Urlă să nu o mai ating nici eu și nici medicii. Nu mai pot sa o privesc cum se stinge și să nu pot să fac nimic”, spune Florica Giagu, mama Ecaterinei, pentru Asociația Noel.

Singurele clipe de liniște sunt atunci când este sub influența calmantelor. În ciuda bolii, Ecaterina găsește putere să mai zâmbească.

Tratamentul pe care îl urmează în momentul de față nu își mai face efectul în cazul copilei, însă familia a primit o speranță de la o clinică privată din Turcia. Familia ar avea nevoie de 90.250 de dolari pentru a ajunge în Turcia și pentru ca Ecaterina să se însănătoșească.

„Îndură dureri groaznice și e pe morfină, dar cel mai probabil nici morfina nu va mai funcționa și apoi ce se va întâmpla? Mor eu când mă gândesc că Ecaterina mea va muri în chinuri groaznice. Singura șansă să trăiască este să plecăm de urgență în străinătate, medicii din Turcia au acceptat cazul, însă costurile sunt uriașe, 90.250 dolari. Noi suntem oameni săraci de la țară, în viața mea nu am îndrăznit nici să mă gândesc la o asemenea sumă de bani, fără ajutorul vostru Ecaterina mea se duce la Cer. Vă implor, în genunchi vă implor, dacă ne puteți ajuta, orice leu este foarte important. Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul. Vă mulțumesc pentru că credeți în șansa Ecaterinei”, este apelul mamei.  

Cazul Ecaterinei a fost preluat de Asociația Noel, care încearcă să strângă fondurile necesare pentru ca micuța să ajungă în străinătate.

Cei care doresc să o ajute pe fetiță pot dona în conturile deschise de către asociație, cu mențiunea „Ecaterina”.

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar:

 Asociatia Noel

Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/633640878510113/

🕳️ Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

🕳️ Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

🕳️ Revolut: 0771112695      user @renatavbp1     revolut.me/renatavbp1

🕳️ BT Pay: 0752076131

🕳️ Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

🕳️ Redirecționare impozit firme: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
854

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8288

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...