Amenzi de peste 80.000 de lei în Botoșani, în ultimele 24 de ore

Amenzi de peste 80.000 de lei în Botoșani, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine din Botoșani au aplicat amenzi în valoare de peste 80.000 de lei.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 98 jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență, din care 20 au asigurat ordinea publică la centrele de carantină.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, misiuni de ordine publică, însoțire convoaie, acțiuni punctuale).

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, în cazul a 544 de persoane, fiind de asemenea verificate 44 de localuri publice cu privire la respectarea aceloraşi interdicţii.

Totodată, au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 79.000 de lei, dintre care 41 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 77.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație de weekend: Acasă la academicianul Leon Dănăilă! (Foto, Video)

astăzi, 14:30
23

Cartea de oaspeți, semnată de oameni simpli și de personalități din întreaga țară și din străinătate, reflectă cel mai bine surpriza pe care orice vizitator o resimte după vizita la ...

Cei mai noi soldați au depus jurământul în Garnizoana de la Botoșani!

astăzi, 13:30
230

Jurământul militar reprezintă un angajament solemn de a-și servi țara cu loialitate și devotament, dar și un moment plin de emoție și trăiri unice.În țară, peste 2.000 de so...

Soția unui cunoscut antrenor de fotbal a murit la doar 47 de ani! ”Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!”

astăzi, 11:56
1918

Oana Alina, soția antrenorului român Florin Pîrvu (49 de ani), a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de FC Voluntari sâmbătă, 1 iunie, formație pe care Flo...