Amenzi COVID de 8.000 de lei aplicate într-o zi

Amenzi COVID de 8.000 de lei aplicate într-o zi

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, forțele de ordine și angajații instituțiilor de control au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 4 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 40 de locații de interes.

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de 8.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 22 au fost aplicate persoanelor care nu au purtat mască de protecție în locurile în care aceasta era obligatorie.

De asemenea, au fost verificate peste 1200 de persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, fără a fi constatate nereguli.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
104

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
744

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
587

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...