Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat care vindea accesorii medicale. Întreaga marfă, confiscată

Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat care vindea accesorii medicale. Întreaga marfă, confiscată

Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu  pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din judeţul Suceava.

Cu ocazia controlului, în interiorul autoturismului au fost depistate mai multe echipamente şi accesorii medicale pentru medicina dentară, pentru care tânărul nu deţinea documente de provenienţă sau autorizaţie de transport, gestionare şi utilizare a respectivelor produse.

Au fost solicitaţi în sprijin poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrători aparţinând Direcţiei de Sănatate Publică Botoşani, bunurile respective fiind inventariate şi ridicate în vederea distrugerii.  Valoarea acestora a fost estimată la suma de 40.000 de lei”, a declarat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform HG 857/2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
293

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
569

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...