„Am auzit un răcnet”. Bătrânul din Botoșani ucis de un necunoscut fusese jefuit, bătut și amenințat cu moartea în decembrie!

Anchetatorii trebuie să afle acum dacă este vorba despre același agresor.

„Am auzit un răcnet”. Bătrânul din Botoșani ucis de un necunoscut fusese jefuit, bătut și amenințat cu moartea în decembrie!

Un bătrân de 85 de ani din județul Botoșani a fost ucis în bătaie, în propria locuință, de un individ necunoscut. Iar luna trecută, victima și soția lui au fost bătuți, tâlhăriți și amenințați cu moartea de un bărbat care nu a fost identificat.

Bătrânul omorât acum era din localitatea Coșula. Un bărbat necunoscut l-a bătut crunt, în casă, până l-a ucis. Și soția lui a fost lovită. Polițiștii spun că agresorul nu a luat niciun ban din locuința oamenilor, potrivit ȘtirileProTV.

Bărbat: „Seara am auzit un răcnet, tare, ca și cum era în pericol”.

Reporter: Nu v-ați gândit sa sunați la 112?

Bărbat: „Nu mi-am dat seama. Femeia striga cu disperare, de seara au fost agresați și nimeni nu a știut”.

Medicii chemați în ajutor nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bietul om.

„Echipajul a constatat semne vizibile de traumă, posibil prin agresiune. Nu s-a putut face nimic, posibil decesul în cursul nopții”, a declarat Nicușor Curteanu, purtător de cuvânt SAJ Botoșani.

„Prezenta urme de violență, urmă de înjunghiere. În plus, și soția prezenta urme de agresiune în zona feței. Până la acest moment autorul nu a fost identificat”, a spus Valeriu Chihaia, prim-procuror PT Botoșani.

Potrivit poliției, în decembrie, probabil același intrus le-a furat 7 mii de lei bătrânilor. Apoi i-a și amenințat cu moartea dacă anunță oamenii legii. Ca să-i sperie, individul l-a tăiat la o mână pe bătrân.

Fiica bărbatui ucis: „A fost bătut, înjunghiat cu un cuțit. I-a promis că îl omoară dacă spune la poliție”.

Victimele nu au sunat la 112, dar fiica lor și-a dus tatăl la spital și, conform procedurii, au fost chemați anchetatorii.

„S-a prezentat cu plagi tăiate la nivelul membrelor superioare. Poliția a fost anunțată. S-a externat după o săptămână, după o intervenție chirurgicală, cu stare ameliorată”, Monica Adăscăliței, manager Spitalul Județean.

Vecin: „La spital s-a anunțat politia, el nu a spus. Nu l-a prins luna și acum a venit și a repetat același lucru”.

Anchetatorii nu au reușit să îl identifice pe atacatorul din decembrie.

Fiica bărbatui ucis: „Nu se poate să omoare omul în casa lui. Cred că poliția nu-și face treaba, i-ar fi găsit”.

După crima de acum, a fost deschis dosar penal IN REM, pentru omor. Urmează să se stabilească dacă agresorul este același, în ambele cazuri, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
44

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
84

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...