Ajută mama și copiii! Visul de 13 ani al unei preotese din Botoșani: ”Împreună putem face mult bine aproapelui” - Foto

Într-o parohie din municipiul Botoșani se ridică un spațiu care, atunci când va fi finalizat, va salva multe suflete aflate în nevoie.

Ajută mama și copiii! Visul de 13 ani al unei preotese din Botoșani: ”Împreună putem face mult bine aproapelui” - Foto

Anamaria Macuc, preoteasa din Parohia Pacea, a făcut un apel către cei care pot sprijini financiar sau cu materiale de construcție pentru ca lucrările, care sunt începute de ceva vreme, să înainteze.

”La finalizarea acestei clădiri, de la Parohia Pacea Botoșani, se va împlini un vis pe care-l am de peste 13 ani, acela de a avea un spațiu foarte bine organizat pentru a ajuta cât mai mulți copii. Vă rog să ne ajutați pentru ca acest vis să se concretizeze cât mai curând!”, a precizat preoteasa Anamaria Macuc.

Clădirea va avea utilitate social-finlantropică, însă activitatea va fi centrată pe salvarea copiilor prin ajutorul acordat mamelor aflate în situații critice.

”Orice ajutor financiar sau cu materiale de construcții contează foarte mult, mai ales că o parte din spațiul acestei clădiri va fi folosit în scop social-filantropic și va ajuta foarte multe mame să-și crească mai ușor copiii, inclusiv vom putea sprijini și salva și mai mulți copii de la avort”, a adăugat Anamaria Macuc.

Oricine dorește poate dona în numărul de cont al parohiei. Pentru firme se poate pune la dispoziție contract de donație sau se pot oferi informații suplimentare la numărul de telefon 0753 723 189.

Parohia Pacea

RO40CECEBT0136RON0048527

”Mulțumim din suflet și să ne ajute Milostivul Dumnezeu ca împreună să putem face cât mai mult bine aproapelui nostru și să ne bucurăm de zambetele copiilor ce vor fi ajutați! Bucurie sfânta tuturor!”, este mesajul transmis de preoteasa din Parohia Pacea.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
330

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...