Adolescentă dispărută în miez de noapte, căutată de familie cu Poliția

Adolescentă dispărută în miez de noapte, căutată de familie cu Poliția

O adolescentă de 15 ani, din comuna Brăești, a fost dată în urmărire de organele judiciare, anunță duminică Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Gabriela Rodica Știrbuleț a părăsit voluntar domiciliul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar până în prezent nu a revenit și nu și-a contactat familia.

Tânăra are următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, aproximativ 60 de kilograme, ochi negri, păr brunet și lung. Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

„Rugăm cetățenii care dețin informații ce ne pot conduce la localizarea acestei persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

Vineri, 30 Septembrie 2022
77

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

Vineri, 30 Septembrie 2022
240

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Vineri, 30 Septembrie 2022
96

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...