Acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de polițiști și în acest weekend

Acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de polițiști și în acest weekend

În acest weekend polițiștii botoșăneni vor organiza acțiuni pentru reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză și a consumului de alcool sau de substanțe psihoactive, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică vor avea în atenție prevenirea oricăror stări conflictuale, precum și prevenirea și combaterea faptelor antisociale, iar polițiștii rutieri vor supraveghea traficul rutier.

„Vă recomandăm să respectați normele de conviețuire socială, regulile de circulație și indicațiile polițiștilor pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite. Dacă sunteți victima vreunei infracțiuni sau ați asistat la comiterea unei astfel de fapte, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat polițist sau să sunați la 112”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:39
163

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...