Acțiuni ale polițiștilor soldate cu amenzi de mii de lei, permise și certificate reținute

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, Poliției Orașului Ștefănești, Secția de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secția de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni, Secția de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla și Secția de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 128 de persoane, verificate peste 80 de autovehicule și au fost efectuate 41 de testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 8.500 de lei.

„Totodată, pentru abateri constatate la regimul rutier au fost reținute în vederea suspendării, 5 permise de conducere și retrase, 2 certificate de înmatriculare”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

astăzi, 13:00

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...