Acțiune în municipiul Dorohoi pentru combaterea criminalității stradale și a violenței domestice

Acțiune în municipiul Dorohoi pentru combaterea criminalității stradale și a violenței domestice

Polițiștii au organizat, miercuri, o acțiune în municipiul Dorohoi, pentru prevenirea infracționalității stradale, precum și a prevenirii violenței domestice, în urma căreia au fost aplicate sancțiuni în valoare cumulată de 1.400 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, au fost angrenați lucrători din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi și angajați ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Au fost verificate peste 40 de persoane, 23 de autovehicule și 14 unități economice.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. Au fost, de asemenea, distribuite pliante și afișe în vederea informării populației cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și a persoanei”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

Activitățile au fost realizate în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică din subordinea Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta