Acțiune de amploare a polițiștilor, noaptea trecută. Sute de persoane verificate pe străzi sau în localuri (fotogalerie)

Acțiune de amploare a polițiștilor, noaptea trecută. Sute de persoane verificate pe străzi sau în localuri (fotogalerie)

Polițiștii botoșăneni au fost acționat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile și în localurile publice din municipiul Botoșani, unde se formează aglomerări, legitimând peste 600 de persoane și aplicând sancțiuni de aproximativ 30.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, activitățile organizate au avut ca obiective asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea oricăror fapte antisociale, precum și prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză consumul de alcool sau de substanțe psihoactive.

„În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 600 de persoane și controlate 170 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 8 permise de conducere”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, rutieră, acțiuni speciale și jandarmi.









 

 

 

Spune-ne opinia ta