Acțiune a polițiștilor rutieri: zeci de permise reținute și amenzi de peste 22.000 de lei

Acțiune a polițiștilor rutieri: zeci de permise reținute și amenzi de peste 22.000 de lei

Biroul și Serviciul Rutier au organizat, în perioada 15-18 octombrie a.c., o acțiune pe drumurile din județul Botoșani, pentru prevenirea accidentelor de circulație, soldată cu amenzi în valoare de peste 22.000 de lei și 21 de permise de conducere reținute, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în timpul activităților desfășurate, au fost controlate peste 200 de autovehicule.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 22.000 de lei, cele mai multe sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 21 de premise de conducere și 6 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Botoșani.

Reprezentanții instituției subliniază că, în cursul zilei de duminică, pe Drumul Național DN 24 C, au fost reținute cinci permise de conducere pentru nerespectarea limitei legale de viteză, cea mai mare surprinsă de aparatul radar fiind 145km/h în localitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
90

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4561

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
930

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...