Accident grav cu patru victime la Broscăuţi - Galerie Foto

Accident grav cu patru victime la Broscăuţi - Galerie Foto

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc în această dimineaţă pe raza localității Broscăuți.

Un autoturism taxi, în care se aflau cinci persoane, condus de un bărbat de 70 de ani, s-a izbit violent frontal într-o camionetă care circula din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât patru din cei cinci ocupanţi ai autoturismului taxi au avut nevoie de îngrijiri medicale, având traumatisme și contuzii la cap, mâini și torace. Una dintre victime a fost ajutată să iasă din mașină de un pompier aflat în timpul liber, plt. Adj. Ciprian Gușilă.

Din câte se pare, șoferului de taxi i s-a făcut rău la volan. Șoferul are 70 de ani și se presupune că a facut un atac ischemic tranzitoriu în timp ce era la volan. Acesta nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat.

Două ambulanţe au ajuns la faţa locului de la Dorohoi şi le-au acordat acestora îngrijiri medicale, după care au fost transportaţi la Spitalul Dorohoi pentru îngrijiri de specialitate.





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
354

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...