A murit bebelușul din Iași, aruncat de la etajul 3 de mama sa!

Bebelușul aruncat de mama sa de la etajul trei, dintr-un apartament cuprins de flăcări din Iași, a murit la spital.

A murit bebelușul din Iași, aruncat de la etajul 3 de mama sa!

   Foto: stiridiaspora.ro

Incidentul tragic a avut loc în Iași, unde o femeie în vârstă de 30 de ani și bebelușul ei de cinci luni au căzut de la etajul trei al blocului în care locuiau în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul lor. Copilul a suferit răni grave și, din nefericire, a decedat ulterior.

Versiunile evenimentelor sunt contradictorii printre vecini. Unii afirmă că mama și-ar fi aruncat copilul învelit într-o plapumă de la fereastră pentru a-l salva, sărind ulterior ea însăși. Alții speculează că femeia l-a luat și a sărit cu el în brațe.

Un martor a surprins imagini ale incidentului, înregistrarea arătând un obiect căzând în fața blocului unde a izbucnit incendiul, arată stiridiaspora.ro. Cu toate acestea, nu este clar dacă în momentul respectiv a căzut doar femeia de 30 de ani sau dacă ținea în brațe și bebelușul de cinci luni.

Cei doi au fost descoperiți pe solul înghețat de către vecini, care au evacuat în grabă locuințele atunci când au simțit miros de fum.

Potrivit primelor informații furnizate de Poliție, femeia, cuprinsă de disperare, pare să fi aruncat copilul de la etajul 3 pentru a-l salva înainte ca flăcările să cuprindă apartamentul lor. Ulterior, ea însăși a sărit.

Starea femeii rămâne gravă. Ea este internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

Friday, 20 September 2024

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

Friday, 20 September 2024

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

Friday, 20 September 2024

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...