A fost identificat corpul lui Sasha, copilul dispărut în timp ce fugea cu bunica din calea războiului

A fost identificat corpul lui Sasha, copilul dispărut în timp ce fugea cu bunica din calea războiului

Clipe cumplite pentru o tânără familie din Kiev, după ce și-au pierdut copilul, care a fugit împreună cu bunica lui din calea războiului. Trupul lui Sasha a fost găsit.

Sasha avea patru ani și a fugit, împreună cu bunica sa și alți refugiați din orașul Kiev, în urma războiului izbucnit în țara lor. Aceștia au plecat cu o barcă, dar care s-a scufundat în Nipru și a fost identificată abia după o zi de căutări. Trupul bunicii a fost găsit, însă Sasha era de negăsit.

Mama acestuia, Anna Yakhno, a postat un mesaj tulburător după ce s-a reușit identificarea trupului copilului ei.

„Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită ție, fiul meu m-a întâlnit. Sasha, îngerașul nostru este deja în rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea..”, este mesajul mamei lui Sasha.

În urma dispariției copilului, se zvonea că s-ar putea afla în zonele din periferia Kievului sau în satele din zona râului Nipru, ori a fost luat de alți refugiați și dus spre granițe. Din nefericire, a fost găsit decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

astăzi, 20:00
48

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

astăzi, 16:20
279

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
224

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...