A debutat a treia ediție a Campaniei „Cutiuța fermecată”, care vine în sprijinul copiilor ce provin din medii defavorizate (fotogalerie)

A debutat a treia ediție a Campaniei „Cutiuța fermecată”, care vine în sprijinul copiilor ce provin din medii defavorizate (fotogalerie)

Cea de a treia ediție a Campaniei „Cutiuța fermecată” a debutat, astăzi, 1 decembrie, la nivelul județului Botoșani, și vine în sprijinul copiilor care provin din medii defavorizate.  

Suntem în perioada cadourilor, însă, din păcate, nu toți copiii sunt vizitați de Moș Crăciun, din cauza sărăciei lucie în care trăiesc. Singura șansă ca și copiii necăjiți să primească un mic cadou din partea moșului sunt oamenii cu suflet mare.

De aceea a fost demarată campania „Cutiuța fermecată” de către Asociația „Simona Elena și voluntarii”.

Cei care doresc să contribuie cu un cadou sau o „cutiuță fermecată” pot pregăti, pentru băiat sau fată, dulciuri, rechizite, jucării, haine, încălțăminte. Orice îl lasă inima și îi permite bugetul. Restul depinde de voluntarii Asociației, care vor identifica copilul potrivit la care să ajungă cadoul.

Cadoul pregătit poate ajunge în posesia reprezentanților Asociației „Simona Elena și voluntarii” doar dacă se lasă un mesaj în secțiunea comentarii la postarea anexată mai jos, cu mențiunea „cutiuța fermecată”.

De asemenea, aceasta mai poate fi contactată la numărul de telefon 0040 757 139 794.

În plus, pachetele mai pot fi lăsate la Magazinul Diana Effect, de pe Bulevardul Victoriei, din municipiul Dorohoi, lângă farmacia Magista, telefon 0740 629 763, la fast-food-ul Street Food, pe Calea Națională, vis-a-vis de Stadionul municipal, telefon 0748 512 498.

Cei care nu au mijloc de transport pot lua legătura cu Simona. Totuși, cei care nu au timp să aranjeze ei cadoul pot dona în conturile deschise de Asociație.

Denumire entitate: Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, str. Aleea Pinului nr. 1, oraș Dorohoi județ Botoșani

Cod de înregistrare fiscală: 43787730

IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901

IBAN EUR:

RO53BTRLEURCRT0587762901

IBAN GBP:

RO11BTRLGBPCRT0587762901

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea: Crăciun

REVOLUT: 0757139794

Relații la telefon:

0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii

Dacă doriti sa ajungeți personal, să fiti Moș Crăciun și să vedeți cum trăiesc acești copilasi și să le faceți direct o surpriză, contactați reprezentanții ONG-ului și ei vă vor îndruma. 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
365

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
549

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1712

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...