A ajuns în stare gravă la spital la Iași, după ce a fost înjunghiat cu furca în piept

A ajuns în stare gravă la spital la Iași, după ce a fost înjunghiat cu furca în piept

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Broscăuți, a fost trimis în stare gravă la Iași, după ce a fost înjunghiat cu o furcă în zona pieptului.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață în curtea unui localnic, în vârstă de 80 de ani, tot din Broscăuți, în timpul unui conflict între trei persoane.

Bărbatul de 38 de ani și bătrânul au început să se certe, iar între cei doi a intervenit al treilea bărbat, în vârstă de 53 de ani.

Ulterior, scandalul a izbucnit între cei doi bărbați mai tineri, care au pus amândoi mâna pe o furcă și au început să tragă de ea. Cum bărbatul de 38 de ani se afla la capătul cu dinții furcii, acesta a fost înjunghiat în piept, la un moment dat.

Cu sângele șiroind prin haine, acesta a sunat speriat la 112 și a cerut ajutorul cadrelor medicale. A fost dus mai întâi la Spitalul din Dorohoi, după care a fost trimis cu o Ambulanță la Iași, cu diagnosticul de plagă înțepată penetrantă hemitorace drept anterior.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
749

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
348

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
100

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...