A ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu lanțul

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), din Botoșani, după ce a fost bătut cu un lanț peste față și cap.

Incidentul a avut loc duminică noapte în localitatea Gorbăneşti, când bărbatul de 65 de ani, se îndrepta spre casă. La un moment dat, acesta spune că a fost ajuns din urmă de doi bărbaţi necunoscuţi, care l-au atacat şi l-au pus la pământ.

Unul dintre aceştia ar fi început să  îl lovească peste cap și față cu un lanţ băgat într-un tub de plastic, după care l-au abandonat într-un şanţ de pe marginea drumului. Bărbatul a fost găsit de către paza comunală, aproape inconştient şi plin de sânge și a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Bărbatul le-a spus celor prezenţi că fusese deposedat de atacatori de 150 de lei şi un telefon mobil, acesta fiind şi motivul pentru care a fost agresat.

Ajuns la spital, acesta a fost preluat de medicii urgentişti şi investigat, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-facial, fracturi ale oaselor feţei şi fractură de coloană cervicală.

Poliţiştii îi caută acum pe presupuşii agresori, fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, urmând să stabilească şi dacă bărbatul a rămas fără bunurile pe care le-a reclamat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
4

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
39

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
45

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...