132 de amenzi aplicate de polițiștii botoșăneni în ultimele 24 de ore

132 de amenzi aplicate de polițiștii botoșăneni în ultimele 24 de ore

Polițiștii exercită permanent atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor și respectarea ordini și liniștii publice, în condițiile legii.

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 28 de cazuri sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 132 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Dintre acestea, 4 sancțiuni, în valoare de 4.000 de lei au fost aplicate pentru apelarea nejustificată a numărului pentru apeluri de urgență 112.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială, drepturile și libertățile celorlalți, pentru a evita astfel să fie implicați în evenimente nedorite”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
432

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
751

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...