Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean „Mavromati”

Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean „Mavromati”

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani organizează concurs, pentru ocuparea mai multor posturi pe durată nedeterminată, pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție pe perioadă determinată în perioada stării de urgență/alertă.

Sunt astfel, vacante 15 posturi de asistent medical debutant PL, 10 posturi vacante de infirmier debutant și două posturi de îngrijitoare, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a SJU.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul unității spitalicești, la examen pot participa numai salariații care își desfășoară activitatea cu Contract Individual de Muncă pe durată determinată în cadrul secției ATI.

De asemenea, mai sunt vacante 14 posturi de asistent medical debutant PL, 8 posturi de infirmier debutant, 3 posturi de brancardier, 8 posturi de îngrijitoare și 2 posturi de registrator medical debutant, pentru Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de pe strada Marchian.

Pentru punctul de lucru al UPU, de pe Bulevardul „Mihai Eminescu” sunt vacante un post de asistent medical debutant și un post de infirmier debutant.

Mai multe detalii despre concurs pot fi accesate pe site-ul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
110

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
454

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
385

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...