Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean „Mavromati”

Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean „Mavromati”

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani organizează concurs, pentru ocuparea mai multor posturi pe durată nedeterminată, pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție pe perioadă determinată în perioada stării de urgență/alertă.

Sunt astfel, vacante 15 posturi de asistent medical debutant PL, 10 posturi vacante de infirmier debutant și două posturi de îngrijitoare, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a SJU.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul unității spitalicești, la examen pot participa numai salariații care își desfășoară activitatea cu Contract Individual de Muncă pe durată determinată în cadrul secției ATI.

De asemenea, mai sunt vacante 14 posturi de asistent medical debutant PL, 8 posturi de infirmier debutant, 3 posturi de brancardier, 8 posturi de îngrijitoare și 2 posturi de registrator medical debutant, pentru Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de pe strada Marchian.

Pentru punctul de lucru al UPU, de pe Bulevardul „Mihai Eminescu” sunt vacante un post de asistent medical debutant și un post de infirmier debutant.

Mai multe detalii despre concurs pot fi accesate pe site-ul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
489

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
741

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
391

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...